Fantastiske NHL

Billettene til NHL-kamper blir ofte revet bort i løpet av et par timer, hockeystjernene deres sprenger alle lønnsgrenser, og kampene til elitelagene trekker millioner av seere. Men hva er det med verdens mest prestisjefylte ishockey-liga som gjør den så populær?

Kanskje alt du har hørt om NHL er at Mats Zuccarello er den eneste norske ishockeyspilleren som har spilt i en Stanley Cup-finale? Uansett hvem som er din favorittspiller i NHL, eller hvilket lag som tar med seg Stanley Cup-trofeet hjem – enten det er stjernespekkede Washington Capitals, Boston Bruins eller St. Louis Blues – blir du giret av å følge med, selv hjemme fra sofakroken!

Spenningen på isen

Ishockey er blitt stort både i Nord-Amerika og Europa. Dessuten er kvaliteten på lagene bedre enn noensinne, og spillerne har aldri vært så unge og samtidig dyktige. Hockeyen de spiller er nå tettere og mer intensiv, og konkurransen i NHL er på et enestående nivå. Dramatikken og intrigen gjør at dette spillet aldri har vært mer interessant å følge med på, og det er nettopp supporterne som skaper den perfekte stemningen. Alt fra hjemmedrakter og caps med lagets slogan, til flagg og barneklær – det er mange produkter å velge mellom om du vil vise din støtte til favorittlaget med supporterutstyr.

En uforglemmelig opplevelse

En gjennomsnittlig kamp varer i 3 x 20 minutter, men den er dynamisk og spillet går veldig fort. Adrenalinet kicker inn når laget ditt setter pucken i nettet, men av og til må supportere stå med hjertet i halsen. Å være en del av et stort fellesskap vil få gåsehuden i sving og pulsen til å gå opp hos de fleste. For noen er høydepunktet blir å se sitt eget smilende fjes på en enorm jumbotron. Det er kanskje litt pinlig for de involverte, men hva gjør du vel ikke for å tilfredsstille og underholde ditt indre barn? Lær mer om ishockey på Hockey.no.