Opplev La Liga på stedet

Er du oppriktig fotballglad kan du få se din La Ligas favorittklubb live. Det finnes mange måter å planlegge en fotballreise, enten det er med venner, kjæresten eller familien. Å reise til Barcelona for å se en fotballkamp på Camp Nou er en unik opplevelse som ikke kan sammenlignes med noe annet. Ønsker du å vite hvordan du kan få dette til, må du bare fortsette å lese.

Camp Nou

Magiske Camp Nou er Europas største stadion, og den tredje største i hele verden. Det har en kapasitet på hele 99 354 sitteplasser, som gjør at stemningen er svært annerledes når alle tilskuere synger og heier på hjemmelaget. Klikk på for mer informasjon om fotballreiser til Barcelona. Du har også muligheten til å besøke F.C. Barcelonas museum, den offisielle butikken og sportsbyen, samt få med deg det viktigste om selve fotballklubben.

Mer enn bare en fotballklubb

Fotballaget F.C. Barcelona pryder seg for å være mer enn bare en fotballklubb. Når du er i by har du en strålende mulighet til å komme i kontakt med den katalanske kulturen og deres tradisjoner. Her finnes det mye å lære om i spennende omgivelser. Alle fotballentusiaster må kunne unne seg en slik fotballreise til varmere strøk, der fotballen byr på både spenning og kvalitet.