Idrettsstjerner med blogg

Vi lever i informasjonsalderen. Aldri har det vært enklere å finne ut av ting, aldri har det vært lettere å komme innpå det som interesserer oss. Blogger er verdens mest populære måte å uttrykke seg på, men når ulike stjerner blogger kan man forvente mye mer enn bare ord.

De legger opp spennende bilder, historier, videoklipp, nyheter og annet som lar oss danne et mer konkret bilde av mennesker vi interesserer oss for. Idrettsstjerner med blogg gir oss muligheten til å bli med på trening, se hva som skjer på møtene, høre om hendelser utenfor stadion.

David Beckham, Usain Bolt, Kobe Bryant, Zlatan Ibrahimovic, de har alle en blogg av en eller annen form – enten en hjemmeside, en Facebook-profil eller en Instagram-konto. Der får man hyppige oppdateringer fra deres liv og ting som skjer der de er. Idrettsstjerner som skriver blogg kan gi deg viktige tips om hvordan du holder deg sunn og frisk, samt pøse på med inspirasjon.

Husk dog at man også kan bli skuffet over menneskene bak bildet vi ser på TV-en. Selv om en person hopper høyt eller er flink med fotballen, betyr det ikke at dette er et positivt menneske. Spørsmålet er om man vil funne ut av dette eller ei.