Populære norske blogger

Hvis man går inn på bloggportalene, finner man som regel en liste over de meste populære bloggene. Disse listene viser bare blogger på den portalen man besøker, så for å få en fullstendig oversikt, må man besøkte flere bloggportaler.

Fotballfrue er en populær blogg hos Blogglisten. Andre populære blogger på denne blogg portalen er sophieelise, Fitnessbloggen, bloggen Reisetips, Trines matblogg, Anders Nordstad og Voe. Det søte liv er en av de mest populære bakebloggene hos samme bloggportal. Passion 4 baking er en annen populær bakeblogg.

Blant de norske bloggene som har flest gjenbesøk fra samme leser, finner man bloggene Livet Sett Fra Mitt Hode, Galskap, Norske Hemmeligheter, og bloggen Serieliv, som handler om norske romanserier. Bokblogger er ganske populære. Blant de mest besøkte bokbloggene er Flukten fra virkeligheten, Bokelskerinnen, Lines bibliotek og mellom linjene.

Pappahjerte er en pappablogg. Det finnes selvsagt også mange mammablogger å velge blant. Hobbyblogger er også populære. Strikkeoppskrift.com er en av de mest leste strikkebloggene. Franciskas Vakre Verden er en av de største interiørbloggene, og Moseplassen er en hageblogg. Hjerteboden er en blogg om papirhobby.

Blant matbloggene er bakeblogger mest populære, men det finnes også mange blogger for folk med matallergier, eller blogger om ulike dietter. Vegetarbloggen og bloggen Lavkarbotips har mange lesere hver uke.

Sportsblogger er selvsagt også populære. Her finner man et stort utvalg, alt fra folk som blogger om sport generelt, til blogger om spesielle lag eller idretter. Selvsagt er det også mange underholdningsblogger, filmblogger og utallige andre blogger å velge blant.