Noen tips fra bloggene

Mote er noe som alltid er et aktuelt spørsmål, særlig siden dette er noe som alltid endrer seg. Moter varierer fra år til år og årstid til årstid, og det kan være en jobb å holde seg oppdatert på den. Noen plagg er dog mer universelle enn andre. Det kan du finne ut ved å følge moteblogger.fashion blog

Fornying

Det er igjen sesong for å fornye garderoben litt. Om du ikke er helt med på bildet kan vi i alle fall slå fast at noen ting alltid fungerer. Om du kikker litt på utvalget av jeans vil du definitivt kunne finne noe som faller i smak, og det er vanskelig å bomme helt vilt. Det vil du nok fort få bekreftet uansett hvilken av de beste motebloggene i verden du bruker til å oppdatere deg.

Norske motebloggere

Om du bare er sånn passe interessert i temaet kan det være vanskelig å vite hvor du til enhver tid kan finne de mest oppdaterte motebloggerne, men det finnes heldigvis gode oversikter over hvilke vi har her i landet også. Påfallende nok er de fleste av dem kvinner, men det behøver ikke å være en ulempe for menn som ønsker å oppdatere seg. Når alt kommer til alt er det tross alt kvinnenes blikk vi ofte søker, og da hjelper det å oppdatere seg på hva de til enhver tid mener.

Kjente navn

Om du går ut ifra listen er det lett å finne de mest kjente navnene. Erin Kristiansen er blant de mest kjente av dem, og hun var blant annet nominert til prisen for årets livsstilsblogg i 2014. Det kan også være lurt å følge med på Kathinthecity, drevet av Cathrine Heidenberg for å holde seg oppdatert om motebildet og annet som hører med i denne sfæren. Mote er en vitenskap, men det behøver ikke å være vanskelig.