National Hockey League

For over hundre år siden, i 1917, så National Hockey League, forkortet til NHL, dagens lys. I dag er NHL verdens største ishockey-liga, med lag som hører til både i Canada og USA. Ishockey er enormt stort i Nord-Amerika og engasjerer mange mennesker både på stadion og utenfor.

Hockey i Norge

Ishockey blir stadig mer populært i Norge. Norge er en nasjon som er god i vintersport, og derfor er engasjementet for issporten stort også her. Lag som Storhamar og Frisk Asker er kjent selv for personer som ikke er spesielt fan av sporten. Og det sier noe om populariteten her til lands.

Reiser og billetter

Det er allikevel noe fascinerende med de virkelig store lagene i Nord-Amerika. Det er der pengene er, store stadioner og de største fanskarene. Det er mange som er ivrige etter å delta på arrangementer i andre steder av verden. Storhamar er kjekt det, men hva med å se en kamp mot for eksempel Toronto Maple Leafs? 

Du kan klikke videre her for å se hvilke arrangementer som spilles, og samtidig å sikre deg billetter til kampene. Hvis du ikke har mulighet til å reise, finnes det også flere muligheter for å se kampene på TV eller streame dem.