Pokerbloggere

Se på poker og hvordan spillet har utviklet seg det siste tiåret! Fra å være et sjansespill med dårlig rykte har poker vokst seg til å bli et ferdighetsspill som millioner av mennesker nyter så ofte de bare kan. Det går veldig raskt å lære seg poker, men det er helt umulig å mestre spillet helt. Jo mer tid man bruker på pokerspill, desto bedre blir man – uansett om man kun spiller i en uke, eller holder på i tretti år. Før man setter i gang bør man selvsagt lese seg opp på de helt grunnleggende reglene. Så slipper man å føle seg – og spille – som en amatør når man setter seg foran sitt første pokerbord.

Man kan for eksempel lese om poker og pokerstrategier. Vil man virkelig fordype seg i pokerverdenen og gjerne vokse til å bli en stor, profesjonell pokerstjerne, skal det dog enda mer til. Vil man i tillegg begynne å tjene penger på sitt pokerspill, lønner det seg å lese blogger fra profesjonelle spillere om hvordan de spiller poker. Disse er veldig nyttige for å ta med seg ikke bare regler og generell informasjon; man finner også tips og triks som omhandler strategiske trekk innen poker. Dermed kan man lære seg til å bli en god pokerspiller fra noen som forklarer spillet fra innsiden.

Mange profesjonelle pokerspillere har egne pokerblogger, der de skriver om sitt liv, sine tanker og sine fremganger i poker. Andreas ”Skjervøy” Torbergsen er den desidert mest populære norske pokerbloggeren. Han har lenge vært en viktig skribent på Two Plus Two (verdens største pokerforum), og fører en spennende blogg på egen hånd der man kan få innblikk i hans liv, få tips rundt pokerspill og lese seg opp på innviklede strategier i ferdighetsspillet. Chris Moorman er en annen kjent pokerspiller som fører sin egen blogg.

Det er dog den verdenskjente storstjernen Daniel Negreanu som kan skryte av å ha en av verdens mest besøkte pokerblogger. Den rumenskættede pokerstjernen figurerer stadig vekk i aviser på grunn av sin viktige plass i PokerStars Team PRO. PokerStars har nemlig samlet sammen de største stjernene for å promotere poker verden rundt, og Daniel Negreanu er deres mest sentrale figur. Han lever et spennende liv, og hans blogg lar pokerentusiaster verden rundt følge med på hans karriere.

Negreanu er en spennende person med mange dype tanker, ikke bare om poker – ved å følge med på hans blogg kan du altså ikke bare lære deg mer om poker og pokerstrategier, du kan også få litt visdom fra en av historiens best betalte pokerspillere. Pokerbloggere viser at det faktisk er en personlighet bak de kjente fjesene. Tanker, utspill, reaksjoner, meninger får komme frem i lyset. Les deg opp på en av de store pokerbloggene, så vil du straks se at din forståelse for spillet vil forandre seg. Man modner, rett og slett, lærer seg å håndtere ulike situasjoner på en bedre måte. Man lærer av andres feil og prøver å kopiere suksessen de store pokerspillerne har hatt. Ikke gå glipp av videobloggene til Daniel Negreanu – disse er spesielt gode å titte på, siden man faktisk ser stjerna i action. Han er helt vanlig mann, som alle andre. En mann som har valgt å vie livet sitt til et spill han brenner for.