Store pokerturneringer verden over

Mange pokerspillere begynner i det små, med spill på ulike nettcasino. Her trenger ikke innsatsene å være så høye, og man slipper å tenke på poker face, ettersom man sitter alene foran pcen. Etter en stund kan dette dog bli litt kjedelig, og mange søker spenning andre steder. Heldigvis finnes det mange stort pokerturneringer verden over, og her er det definitivt ingenting som mangler på spenningen!Poker-Tournament

Poker NM arrangeres i Norge og Irland

Siden 2015 har det vært tillatt å avholde Poker NM på norsk grunn, og dette ser ut til å ha blitt et populært og vellykket arrangement. Turneringen arrangeres av en veldedig organisasjon, og deler av innsatsen går også til denne organisasjonen. I tillegg arrangeres det også norsk mesterskap i Irland, hvor reglene er mer åpne slik at det kan arrangeres flere spill.

Internasjonalt gjelder WSOP

Internasjonalt er det World Series Of Poker, eller WSOP, som er den aller største og gjeveste turneringen. Her møtes de aller beste pokerspillerne i verden, og finalen avholdes selvsagt i Las Vegas. Denne turneringen har også blitt en publikumsfavoritt, og dekkes ofte godt av sportsmedier. I tillegg til de store nyhetsbyråene finnes det også muligheter for å strømme på nett de største turneringene. Mange ønsker også å gamble på utfallet, og da er det viktig at man kan følge med i real time og bli oppdatert hver gang det skjer noe nytt.

Spesielle turneringer

Det finnes også et stort antall spesialturneringer som spiller på lokasjon og omgivelser. Eksempler på dette er Winter Deep Freeze og Battles at the Beach. Dette er også svært populære turneringer som drar store navn i bransjen. Med heftige premier og flotte omgivelser er det kanskje ikke så rart, og ofte så trekker disse turneringene også relativt gode publikum, noe som gjør spillopplevelsen kanskje enda bedre. For å delta i disse turneringene må man ofte kvalifisere seg først, så her er det bare å legge seg i hardtrening.